Maksuton Lumon-luistelukoulu

​Maksuton Lumon-luistelukoulu on tarkoitettu luistelun alkeita opetteleville korkeintaan 7-vuotiaille lapsille, jotka eivät aikaisemmin osallistuneet Lumon-luistelukouluun.

Lumon-luistelukoulut järjestetään syksyllä 2017 seuraavasti:

  • Kouvolan Lumon-areenalla sunnuntaisin kello 11.00 - 11.45
  • Kuusankosken jäähallissa keskiviikkoisin kello 17.15 - 18.00
  • Inkeroisten jäähallissa sunnuntaisin kello 10.30-11.15
  • Valkealan jäähallissa torstaisin klo 18.15-19.00

Luistelukouluohjaajina toimii taitoluistelun ja jääkiekon ammattitaitoiset valmentajat sekä ohjaajat.

Jäällä opetellaan luistelun alkeita ylösnousemisesta liikkeellelähtöön ja jarrutukseen, käännöksiin, kaarroksiin, liukuihin ja alkeishyppyihin. Tasapainoillaan ja leikitään jäällä erilaisia välineitä ja musiikkia apuna käyttäen.

Varusteena teroitetut luistimet, kypärä, hanskat sekä lämmin vaatetus, jossa on helppo liikkua ja luistella. Huom! Vaatteissa ei saa kulkeentua hiekkaa kaukaloon! Kaukaloon ei saa mennä kengillä. 

Ohjaajia helpottaa, jos kiinnität lapsen nimen (etunimi + sukunimi) maalarinteippiin kirjoitettuna kypärän otsaan. Luistelukoulu on maksuton ja se sisältää vakuutuksen ja PoKLin jäsenyyden.

Lisätiedot: TÄÄLTÄ

Pikkuhelmien muodostelmaluistelukoulu!

Kaikki saavat tulla kokeilemaan maksutta kaksi ensimmäistä kertaa!

Pikkuhelmet on muodostelmaluistelukoulu, joka on tarkoitettu noin 5-11 vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille. Pikkuhelmiin voi tulla mukaan milloin tahansa kauden aikana. Ryhmään ei ole mitään erityisvaatimuksia, perusluistelutaito ja innostus riittävät!

Lisätietoja: TÄÄLTÄ