Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonnasta saat henkilökohtaista ja maksutonta liikuntaneuvontaa ja ohjausta liikunnan aloittamiseen ja elämäntapamuutokseen, tietoa Kouvolan liikuntamahdollisuuksista, ohjeita kotiharjoitteluun, henkilökohtainen liikuntasuunnitelma sekä tietoa terveyttä edistävästä liikunnasta ja hyvinvoinnista. Liikuntaneuvojan vastaanotolle pääsee terveydenhuollon kautta lähetteellä tai itse varaamalla ajan. Ota rohkeasti yhteyttä puh. 020 615 7625.

Liikuntaneuvonta

Liikuntavälinelainaus

Elimäen, Jaalan ja Myllykosken kirjastoista voi lainata liikuntavälineitä, joiden avulla voi pitää yllä virkeyttä, työkykyä, terveyttä tai kuntoutua iästä riippumatta. Myös kauppakeskus Valtarissa Kouvolan keskustassa sijaitsevasta Terveys- ja hyvinvointipiste Virtaamosta saa lainaan liikuntavälineitä.

Lainaamisen ja kokeilun jälkeen päätös välinehankinnasta on helpompi tehdä.

Lainattavissa on mm. seuraavia välineitä:
Askelmittari
Gymstick
Hula-vanne
Kahvakuulat 4 kg ja 6 kg
Kävelysauvat
Tasapainolauta
Sulkapallosetti 2 hlö ja 4 hlö
Erilaisia jumppavälineitä DVD:n kera

Kaikissa välineissä on mukana selkeät ohjeet, sekä esimerkkiharjoituksia ja ‐liikkeitä. Myös ensikertalaisen on helppo käyttää välineitä.


Liikuntavälineiden laina‐aika on kaksi viikkoa. Niiden lainaamista koskevat samat säännöt kuin muutakin kirjaston materiaalia.

Liikuntavälinelainaus