Keskilaakso Rastit

Keskilaakso Rasteja järjestävät Kouvolan Suunnistajat ry ja Inkeroisten Terho ry yhteistyössä Keskilaakso-lehden kanssa eteläisessä Kouvolassa. Tapahtumat ovat yleensä keskiviikkoisin ja ne ovat avoimia kaikille. Aikuisten karttamaksu 6 €. Tarkempi kalenteri, ohjeet, paikat hinnat yms. tiedot iltrastikalenterista sivulta:

http://iltarastit.kouvolansuunnistajat.fi/

Kouvolan Sanomien iltarastit

Kouvolan Sanomien iltarasteja järjestävät Kouvolan Suunnistajat ry ja Iitin Pyrintö ry yhteistyössä Kouvolan Sanomien kanssa Kouvolassa ja Iitissä. Tapahtumat ovat yleensä tiistaisin ja torstaisin ja ne ovat avoimia kaikille. Aikuisten karttamaksu 6 €. Tarkempi kalenteri, ohjeet, paikat, hinnat yms. tiedot iltrastikalenterista sivulta:

http://iltarastit.kouvolansuunnistajat.fi/

Kouvolan Indians - kokeile lippupalloa!

Tutustu lajiin ja katso ajankohtaiset alkeiskurssit

 

Kouvojen Isosusi koriskoulut

Isosusi Koriskoulu (naiset) jatkaa Pikkususien jalanjäljissä. Isosusi Koriskoulussa pääsee tutustumaan koripalloharrastukseen kerran viikossa.
Harjoituksissa ensin harjoitellaan ja sitten päästään pelaamalla näyttämään taitoja. Ennakkotaitoja ei tarvitse olla, vain sen verran rohkeutta, että uskaltautuu mukaan!

Isosusi Koriskouluun voit käydä tutusmassa kaksi kertaa ilmaiseksi.

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Isosusi Koriskoulu (miehet) jatkavat toimintaansa Pikkususien jalanjäljissä. Isosusi Koriskoulussa pääsee tutustumaan koripalloharrastukseen kerran viikossa.
Harjoituksissa ensin harjoitellaan ja sitten päästään pelaamalla näyttämään taitoja. Ennakkotaitoja ei tarvitse olla, vain sen verran rohkeutta, että uskaltautuu mukaan!

Isosusi Koriskouluun voit käydä tutustumassa kaksi kertaa ilmaiseksi.

 

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

TERVETULOA MUKAAN!

Kuntokoris (miehet)

Kuntokoriksen tarkoituksena on tutustua koripallon perustekniikoihin ja sääntöihin sekä kuntoilla koripalloa pelaten. Suunnattu lähinnä vähemmän koripalloa pelanneille. Nautitaan koripalloilun riemusta hyvässä porukassa!

Yhteyshenkilöt:
Jaakko Kujansuu
0400 – 766 789
jaakko.kujansuu(at)transpeltola.fi

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Kouvot V

Kouvot V pelailee korista hyvässä hengessä ja leppoisassa meiningissä kerran viikossa. Porukka on pelaajille, joilla on jo ennestään hieman kokemusta koripallon harrastamisesta. Ei osallistu sarjatoimintaan.

Yhteyshenkilöt:
040 – 501 6939
jonni.soini(at)kouvot.fi

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Kouvolan Lentopallo -57 ry harrasteryhmät!

Kaikille avoimet aikuisten harrasteryhmät:
Aikuisten harrasteryhmiin ovat kaikki peli-intoiset tervetulleita, tasoja riittää SM-turnauksiin
valmistautuvista ryhmistä vain harrastuksekseen pelaaviin.

Listätietoja: TÄÄLTÄ

Valkealan Kajon lentopallon harrasteryhmät!

Kajon kaikkiin harrasteryhmiin mahtuu vielä pelailijoita. Lähtekää rohkeasti kokeilemaan!

NAISTEN HARRASTE:
Ryhmä pelaillaan rennolla otteella ja hyvällä meiningillä. Sopii kaikenikäisille naisille, niin aloitteleville, vuosien jälkeen jatkaville tai innokkaille uuteen lajiin tutustuville palloilijoille! Aktiivisimmat pelailijat ovat koonneet joukkueet myös Viking Cup harrasteturnauksiin ja Lentopalloliiton veteraanisarjoihin.


HARRASTEMIEHET:
Harrasteryhmä kaiken ikäisille miehille, jossa pelit pelataan pilke silmäkulmassa mutta tosissaan, niin kuin kuuluukin.

Valkealan Kajon lentopallon harrasteryhmät

Kouvolan Nyrkkeilijät ry

Kouvolan Nyrkkeilijät järjestää kunto- ja ottelunyrkkeilyä. Toimintaa on sekä naisille, että miehille.

Katso tarkemmat tiedot ja harjoitusten aikataulut

Kouvolan Sulkapalloseura

Kouvolan Sulkapalloseuran tarkoituksena on edistää ja tarjota mahdollisuus sulkapallon harrastamiseen seuran toiminta-alueella. Katso tarkemmat tiedot harjoitusvuoroista kouvolansulkapalloseura.sporttisaitti.com ja liity mukaan toimintaan!

Kouvola Roller Derby

Roller derby on rullaluistimilla pelattava täyskontaktilaji, jossa kaksi joukkuetta luistelee ovaalinmuotoista, tasaiselle alustalle merkittyä rataa vastapäivään. Radalla on kerrallaan viisi pelaajaa per joukkue. Kummassakin joukkueessa on pisteidentekijä, jammeri, jonka erottaa kypärän päälle vedettävästä tähtipiposta. Jammeri tekee pisteitä ohittamalla radalla vastajoukkueen pelaajia. Muut pelaajat, blokkerit, sekä estävät vastapuolen jammeria etenemästä että auttavat omaa jammeriaan pääsemään läpi. Ottelu koostuu kahdesta 30 minuutin erästä, jotka jakautuvat maksimissaan kahden minuutin jameihin. Jamien välillä joukkueet voivat vaihtaa pelaajia radalle.

 

Tarkemmat tiedot: kouvolarollerderby.com

Perhetaekwondo

Mitä on perhetaekwondo?

Perhetaekwondossa aikuinen tekee harjoitteita mukanaan olevan 6-12 -vuotiaan lapsen kanssa. Molemmat pääsevät kokeilemaan erilaisia liikkumatapoja, potkuja, lyöntejä, torjuntoja ja kaikkea muuta. Harjoitteluohjelma on suunniteltu ottamaan huomioon lapsen ja aikuisen erilaiset tarpeet.  Varusteiksi riittää alussa verkkarit ja t-paita. Kenkiä ei tarvita.

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Sirkuskoulu Bravuuri

Sirkuskoulu Bravuuri järjestää monipuolisesti kaikenikäisille sirkuskouluryhmiä. Tutustu Sirkuskoulu Bravuurin toimintaan paremmin ja ilmoittaudu mukaan.

Sudet Salibandy - kuntosählyä aikuisille

Kuntosähly on tarkoitettu kivaksi ja helpoksi tavaksi aloittaa liikunnallinen harrastus ja/tai jatkaa salibandyharrastusta ilman joukkuetoiminnan vaatimuksia. Susien kuntosählyssä pelaillaan aina hymy huulessa.

Lisätietoja: TÄÄLTÄ