Leijona kiekkokoulu

Olemme avanneet ilmoittautumislinkin tulevan kauden KUMPPANI Leijona kiekkokoulua varten. Linkin kautta kysymme esimerkiksi tietoja kuten Sotu (vakuutusta varten) sekä allergiat/sairaudet (lapsen turvallisuuden vuoksi ohjaajille tiedoksi) sekä kuvien julkaisuluvan. Tämä on ainoa toimiva linkki joten käytä sitä niin varmistat lapsesi pääsyn kiekkokouluun. http://kookoojuniorit.fi/lomakkeet/2804/17d57524-8...

Tulevalla kaudella KUMPPANI kiekkokoulun hinnat ovat seuraavat:
Vanhat kiekkokoululaiset 190€/kausi (syksyllä 95€, keväällä 95€) lisäksi 10€ jäsenmaksu (Pokli Ry)
Uudet kiekkokoululaiset 190€/kausi (syksyllä 95€, keväällä 95€) lisäksi 10€jäsenmaksu (Pokli Ry) sekä Kiekkokoulun paitamaksu (paidan saa omaksi) 60€
Maksut sisältävät pelipassin ja vakuutuksen.

KUMPPANI kiekkokouluun voi tutustua kuukauden ilmaiseksi.

Lisätietoja:
Junioripäällikkö Harri Setälä 0442363083, tai harri.setala@pokli.fi

Nyt ilmoittautumaan mahtavaan KUMPPANI Leijonakiekkokouluun!

Hyvähenkistä juniorijääkiekkoa Valkealassa!

Likolammen Tiikerit on perustettu kaudelle 2015-2016 tarjoamaan hyvähenkisen jääkiekkoharrastuksen kaikille noin vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöille. Kotipaikkamme on Valkeala ja kaikki kuluvan kauden jääharjoitukset järjestetään Valkealan jäähallissa.

Kaudella 2018-2019 LiTi:llä on 2006 syntyneiden joukkue, joka pelaa D2 AA -tasolla Jääkiekkoliiton alaisessa sarjassa.

Meille tärkeitä arvoja ovat hyvä yhteishenki ja kanssapelaajien kunnioittaminen. Meillä ei mökötetä. Eikä hallille pidä tulla silloin jos ei huvita. Elämässä on ja pitääkin olla paljon muutakin kuin jääkiekko. Toivommekin ettei jääkiekko olisi pelaajiemme ainoa harrastus, vaan että jokainen lapsi liikkuisi monipuolisesti muutenkin kuin vain hokkareilla. Meidän toiminnassamme kaikilla pitää olla hauskaa, ja pelitapanamme on hymy huulilla.

Tarjoamme laadukasta liikuntaa minimi kustannuksin. Meillä kaikki toimihenkilöt ovat mukana puhtaasti rakkaudesta lajiin, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan koko kauden harjoitukset 240 euron vuosimaksulla.

Kaudella 2018-2019 harjoittelee myös Likolammen Tiikerit E-07 -joukkue. Tässä ryhmässä harrastuksen aloittaminen on helppoa. Joukkue ei pelaa Jääkiekkoliiton alaista sarjaa, vaan keskittyy mukavaan harrastamiseen ja harjoitusotteluihin.

Lisätietoja: TÄÄLTÄ