Tyttöjen kiekkokerho alkaa tammikuussa!

Kerhotoiminta on 2012 syntyneille ja vanhemmille tytöille tarkoitettua matalankynnyksen toimintaa, jossa tarkoituksena on tarjota tytöille kokemuksia ja liikunnan riemua jääliikunnasta sekä jääkiekosta.

Tyttöjen Kiekkokerho alkaa Haminassa, Iitissä, Kotkassa ja Kouvolassa seurojen yhteistyöllä Haminan, Kausalan, Kotkan, Inkeroisen, Valkealan ja Kuusankosken jäähalleilla.

Kerhotoiminta on 2012 syntyneille ja vanhemmille tytöille tarkoitettu matalankynnyksen toimintaa, jossa tarkoituksena on tarjota tytöille kokemuksia ja liikunnan riemua jääliikunnasta sekä jääkiekosta.

Kiekkokerho toimii useilla paikkakunnilla (jäähalleilla) ja kerholaiset voivat osallistua niihin kaikkiin tai vain niihin kerhoihin joissa hän haluaa käydä. Myös lasten vanhemmat voivat tulla kerhoihin mukaan.

Kerhotoiminnasta vastaavat yhdessä alla olevat jääkiekkoseurat ja kerhojen toiminta tapahtuu jäähalleissa.

Ilmoittautuminen: TÄÄLTÄ

Lisätietoja ja koko ohjeistus aikatauluineen: TÄÄLTÄ

POKLIN KIEKKOKOULUT!

POKLIN Leijona-kiekkokoulu aloitti toimintansa taas Kouvolan alueen jäähalleilla lokakuun alussa. Leijona-kiekkokoulu on Suomen Jääkiekkoliiton valtakunnallinen tuote, jonka tavoitteena on luoda laadukas malli seuroille kiekko- ja luistelukoulujen toteuttamiseksi.
POKLI:n Leijona-kiekkokoulu on tarkoitettu pääasiassa 3-7 -vuotiaille tytöille ja pojille. Se on suunniteltu kestämään yhden lapsen osalta jopa kolme vuotta. Tavoitteena on näin helpottaa lasten siirtymistä jääkiekkoharrastuksen pariin ja alentaa kynnystä liittyä mukaan seuratoimintaan.
 
Kiekkokoulun toiminta keskittyy Kouvolassa Lumon Areenalle, Kuusankoskelle ja Valkealaan. Lisäksi Kausalan hallissa järjestetään kiekkokoulu (Iitti Hockey) sekä Inkeroisissa on Aakoon järjestämä kiekkokoulu. Kiekkokoulut toimivat eri päivinä joka mahdollistaa useiden harrastusten samanaikaisuuden. Lapsi/perhe joka osallistuu kiekkokouluun voi valita mihin halliin milloinkin näistä viidestä menee omien aikataulujensa mukaan.
Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain.
POKLI:n Leijona-kiekkokoulussa vanhemmat ikäryhmät pelaavat lisäksi lähialueen joukkueiden kanssa Hockey Base Bauer liigaa

Koulutetut ohjaajat
Ohjaajien koulutus on myös olennainen osa toimintaa luotaessa valtakunnallista kiekkokoulua.
– Ohjaajille on tehty valmiit harjoitusohjelmat kolmeksi vuodeksi. Lisäksi jokainen ohjaaja on käynyt 16 tunnin mittaisen koulutuksen ja heille tarjotaan vuosittain täydennyskoulutusta. Koulutus takaa ohjaajille hyvät valmiudet luistelun sekä jääkiekon lajitaitojen opettamisen ohella lasten kanssa toimimiseen. Koulutuksessa ja koko toiminnassa korostetaan lasten liikunnan tärkeintä asiaa: liikkumisen riemua yhdessä vanhempien ja kavereiden kanssa. POKLI:n kiekkokoulussa toimii lähemmäs kaksikymmentä ohjaajaa ja lisäksi Kiekkokoulun rehtori. Kokonaistoiminnasta ja ohjaajien koulutuksesta vastaa lisäksi seuran Junioripäällikkö.
Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, sillä Leijona-kiekkokouluun lähti tällä kaudella mukaan lähes 200 seuraa. Tämä tarkoittaa jopa 12 000 lapsen yhteistä Leijona-kiekkokoulua.
Leijonakiekkokoulussa uusille lapsille ensimmäinen kuukausi on ilmainen jolloin voi rauhassa tutustua toimintaan. Varusteiksi aluksi riittävät luistimet, kypärä, kaulasuojus ja maila. Lisäksi hanskat tai tumput on hyvä olla. Myöhemmin voi sitten hankkia lisää suojavarusteita.
Lapset on vakuutettu järjestäjän toimesta.
 
Lisätietoja: TÄSTÄ
 
Kiekkokoulun rehtori: Seppo Viinamäki
p.0440-978034, seppo.viinamaki@pp.inet.fi
Junioripäällikkkö: Harri Setälä
p.044-2363083 harri.setala@pokli.fi