Anjalan Jumppaseura ry

Tänä syksynä jäsenmaksu on muuttunut kausimaksuksi. Kausimaksu maksetaan erikseen syys- ja kevätkaudelle ja se sisältää jäsenyyden toimintakaudelle.
Kausimaksut aikuiset 30€/kausi ja alle 19v 10€/kausi.

TERVETULOA LIIKKUMAAN HYVÄSSÄ SEURASSA!

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Korian Naisvoimistelijat ry

Korian Naisvoimistelijat ry on aktiivinen liikuntaseura, jonka historia alkaa v. 1951. Korian monitoimitalolla on eri-ikäisille ja kuntoisille monipuolista liikuntaa talviaikaan ja viimevuosina seura on laajentanut toimintaansa myös kesäaikaan ja silloin liikutaan Korian Kallioniemen lavalla. Seura ei harrasta kilpatoimintaa vaan tähtää liikunnan tuomaan hyvään oloon, terveyteen ja elinikäisen liikkumisen tuomaan iloon.

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!

Lisätietoja ja tuntikuvaukset: TÄÄLTÄ

Myllykosken Naisvoimistelijat

Kausi 2018 - 2019

Voit ilmoittautua ryhmiin milloin tahansa kauden aikana!

Huom! Jos tulet jumpalle ensimmäistä kertaa, saat kokeilla jumppaa ilmaiseksi ensimmäiset 1-2 peräkkäistä jumppakertaa ja ilmoittatua vasta kokeilun jälkeen, kun olet varma, että haluat jatkaa harrastusta.


Kevätkausi ma 7.1.-28.4.2019

Aikuiset 60 €. Ikinuoret-ryhmä 30€. Samalla jäsenmaksulla voit käydä kaikilla jumpilla syksystä kevääseen saakka, erillistä maksua syyskaudelle ei ole. Muistathan ilmoittautua kaikkiin ryhmiin, joihin osallistut!

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Tempo Ry

Tervetuloa Tempon aikuisten tunneille!

Tempon tunnit ovat laadukkaita ja monipuolisia ja niitä vetävät koulutetut ammattilaiset/ammattimaiset ohjaajat. Tuntiselostukset ja aikataulut löydät: TÄÄLTÄ.

Valkealan Kajon jumpparyhmät

Voimistelun avulla pidät itsestäsi helposti huolta. Ketteryys, koordinaatio, tasapaino ja notkeus auttavat jaksamaan myös arjessa. Tervetuloa liikkumaan!

Lisätietoja: TÄÄLTÄ

Valkealan seurakunnan naisten liikuntaryhmä

Jumpparyhmä on kaikenikäisille naisille tarkoitettu porukka, jonka tavoitteena on fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen. Ryhmä tekee joskus myös retkiä ja pitää yhteisiä juhlia. Jokaisessa kokoontumisessa keskitytään johonkin osa-alueeseen ihmisen kehossa. Viikoittain mukana on noin 30 henkilöä, jotka ovat nauttineet liikunnan riemusta ja keskinäisestä kokoontumisesta. Ryhmä on maksuton, ei myöskään ilmoittautumista.

Sisäliikunnassa tarvitset: alustan, sisätossut, mukavat jumppavaatteet ja mukaan myös vesipullo.

Kokoonnumme: Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa joka keskiviikko klo 18-19.

Lisätietoja: Marketta Ukkola, p. 040 704 2026