Aloita koripallon harrastus!

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla tutustumaan vauhdikkaaseen lajiin! Kaikkiin ryhmiin pääsee tutustumaan veloituksetta.

TAAPEROKERHO (2016-2018 -syntyneet)
Taaperokerho on liikuntakerho, joka on suunnattu 1-3 vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Taaperokerhossa leikitään ja liikutaan vapaasti lapsen omien vanhempien johdolla. Tervetuloa juoksemaan, kiipeilemään, pomppimaan, roikkumaan ja tekemään kaikkea muuta kivaa!

Taaperokerho

NAPEROKERHO (2014-2015 -syntyneet)
Kouvojen naperokerhossa lapset tutustuvat pallopelien ja koripallon maailmaan koulutettujen ohjaajien johdolla kerran viikossa. Harjoituksissa opetellaan myös hallitsemaan omaa kehoa, sosiaalista yhdessäoloa sekä koetaan hienoja onnistumisen tunteita!

Naperokerho

SUPERMIKROT (2012-2013 -syntyneet)
Supermikroissa lapset toimivat koulutettujen valmentajien johdolla 1-2 kertaa viikossa. Harjoituksissa lapsi oppii oman kehon hallintaa, yhdessäoloa ja kokee onnistumisen elämyksiä koripallon parissa. Joukkue osallistuu kauden aikana turnauksiin ja Korisriehoihin.

Supermikrot pääsevät tutustumaan lajiin Pikkususi koriskoulun kautta.

Supermikrot

MIKROT (2010-2011 -syntyneet)
Mikrot ovat ensimmäisiä virallista joukkuetoimintaa harjoittavia ryhmiä. Mikroissa opetetaan koripalloilun alkeita monipuolisesti liikkuen. Joukkue osallistuu koripalloliiton Kaakkoisen alueen järjestämään sarjatoimintaan sekä junioriturnauksiin kauden aikana.

Mikropojat
Mikrotytöt

MINIT (2008-2009 -syntyneet)
Tässä iässä koripallon aloittaminen on vielä helppoa. Liikunnallisesti joukkueen toiminta tukee koripallon aakkosten omaksumista sekä lapsen motoristen taitojen kehittämistä.

Joukkueet osallistuvat koripalloliiton Kaakkoisen alueen järjestämään sarjatoimintaan sekä muutamiin junioriturnauksiin kauden aikana.

Minipojat
Minitytöt

Lisätietoja: TÄÄLTÄ