Kesäliikuntaa lapsille

Kouvolassa järjestetään lapsille paljon liikunnallista tekemistä kesäloman aikana. Katso sivustolta avoimet ja maksuttomat tapahtumat ja tule mukaan liikkumaan!

Päivitämme sivulle myös seurojen ja muiden toimijoiden tapahtumia, jotka voivat olla maksullisia.Kääkin luontokierros 5.6 - 20.6.2019
Kuusankoski Kettumäki, Valkeala Harjun maasto, Kouvolan keskusta Urheilupuisto, Inkeroinen Yhteiskoulun lähimaasto, Elimäki Yhtenäiskoulun lähimaasto, Koria Kallioniemi, Jaala Hokkarinharju  
Reitti on kaikissa paikoissa merkitty värikkäällä nauhalla. Mukaan tarvitset kynän ja vastauslomak­keen, josta löytyvät myös paikkakohtaiset reittien lähtöpaikat. Vastauslomakkeen voit tulostaa liikkuvakouvola.fi/kaakinluontokierros tai voit hakea sen paikallisesta kirjastosta aukioloaikoina 31.5.2019 alkaen. Osallistujien kesken arvotaan kolme lippua Tykkimäen huvipuistoon.

Tempputiistai ti 11.6. klo 10-13
Lyseon liikuntahalli (Palomäenkatu 31)
Avoin ja maksuton sisäliikuntatapahtuma alakouluikäisille. Alle 5-v. vanhemman kanssa. Tempputiistai tarjoaa hauskaa temppuiluaiheista liikuntaa lapsille. Tapahtumaan voit tulla oman aikataulusi mukaan. Nappaathan kaveritkin mukaan!

Seikkailupäivä to 13.6. klo 10-13
Urheilupuisto (puisto Lumon Areenan vieressä)
Avoin ja maksuton ulkoliikuntatapahtuma alakouluikäisille. Alle 5-v-. vanhemman kanssa. Toiminta-aikana voit osallistua ulkoaktiviteetteihin oman aikataulusi mukaan.

Perheliikuntaa Keskuspuistossa kesä-elokuussa
Kouvolan liikunta -ja voimisteluseura Tempo järjestää kesällä lapsiperheille suunnattuja, ohjattuja perheliikuntatuokioita Kouvolan Keskuspuistossa.

Maksuttomat perheliikuntatuokiot 3.6.-2.8.2019 aamupäivisin klo 10 ja 11 maanantaista perjantaihin. Tuokion kesto 20-30 min / tuokio. Yhteistyössä mukana Kouvolan kaupunki.


 

KÄÄK, MIKÄ LIIKKUMISKAMPANJA!

Kääkki haastaa kaikki perheet mukaan liikkumaan yhdessä viikon ajan joka päivä.
Varhaiskasvatuksessa tämä toteutetaan pääsääntöisesti viikolla 19, jolloin vietetään
valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää ja kampanja päättyy äitienpäivän
liikkumispuuhiin.

Avoin varhaiskasvatus tarjoaa kesän aikana maksuttomia ja monipuolisia liikkumismahdollisuuksia
eri puolilla kaupunkia. Lisätietoja näistä löydät kouvola.fi/perhepuistot tai Facebook: Kouvolan avoin
varhaiskasvatus
.


Kymenlaakson Liikunnan kesäliikunnat

SporttiAction- liikuntaleiri
Kesäkuussa 3.6. - 7.6.2019
Kesäloma starttaa mukavasti SporttiACTION- leirillä Kouvolassa. Alakouluikäisille suunnattu monipuolinen matalankynnyksen leiri on täynnä iloa, onnistumisia, yhdessä tekemistä ja tietysti liikettä. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen

 

Active Summer-kerho
10.6.-19.6. kello 9-15

Rennon letkeää liikunnallista päivätoimintaa. Kokeillaan erilaisia lajeja päivittäin ja vietetään aikaa yhdessä. Voit valita itsellesi mieluisia päiviä aikataulusta. Kouvolan liikuntapaikat 20 euroa/ päivä. Kerhopäivien sisällöt: www.kymli.fi

Kouvolan FK-kerho ry

Kartingin kokeilijaillat 13.5 alkaen koko kesän ajan maanantaisin klo 17 - 20. Illoissa tarjolla tietoa Karting harrastuksesta sekä mahdollisuus kokeilla Karting autolla ajamista. Kokeiluautoja löytyy eri-ikäisille ja kokoisille noin viisivuotiaasta ylöspäin, myös aikuisille. Tapahtumissa säävaraus.

Osoite: Tykkimäki Circuit, Tehontie 474, 5200 Kouvola.

Hinta: 10 €

Lisätietoja:
Tomi Jäppinen,
pj.kouvolanfk@gmail.com,
045 27579300

Kouvolan Tennisseura

Kesäkurssi 1
3.-7.6. Klo 10.00-11.30

Koulujen päätyttyä käynnistyvät viikon mittaiset alkeiskurssit 5-15 -vuotiaille lapsille sekä myös aikuisille Koskenrannassa Kuusankoskella, tai sään niin vaatiessa Kouvolan Tennishallilla Sarkolassa.

Hinta:60€
Lisätietoja: tennis@kots.fi

Kurssin hinta on 60 €, jos samasta perheestä on kaksi lasta, on perhehinta 100 €. Aikuisten kurssin hinta on 75 €. Hinta sisältää opetuksen sekä lapsille sopivan tennismailan omaksi. Hinta ei sisällä vakuutusta. Varusteina on joustava vaatetus, tennikseen sopivat jalkineet tai sisäliikuntajalkineet ja juomapullo.

Kesäkurssi 2
10.-14.6. Klo 10.00-11.30

Koulujen päätyttyä käynnistyvät viikon mittaiset alkeiskurssit 5-15 -vuotiaille lapsille sekä myös aikuisille Koskenrannassa Kuusankoskella, tai sään niin vaatiessa Kouvolan Tennishalli Sarkolassa.

Hinta: 60€
Lisätietoja: tennis@kots.fi

Kurssin hinta on 60 €, jos samasta perheestä on kaksi lasta, on perhehinta 100 €. Aikuisten kurssin hinta on 75 €. Hinta sisältää opetuksen sekä lapsille sopivan tennismailan omaksi. Hinta ei sisällä vakuutusta. Varusteina on joustava vaatetus, tennikseen sopivat jalkineet tai sisäliikuntajalkineet ja juomapullo.

Kouvolan Urheilijat

Yleisurheilukoulut 3.6 -14.8

Yleisurheilukoulut 4-5-vuotiaat tiistaisin klo 17-18.
Yleisurheilukoulut 6-14-vuotiaat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18 Kouvolan keskusurheilukenttä

 

Hinta: 4-5-vuotiaat 45 euroa ja 6-14-vuotiaat 75 euroa.

Lisätietoja: Pinja Raskinen 050 410 3640
Ilmoittautumislinkki: kouvolanurheilijat.sporttisaitti.com

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho

Lasten kesäleiri 17.-19.6.2019
Hauskaa kesälomatekemistä 7-13 -vuotiaille!

Tanssia, leikkejä, piirtämistä… Leirillä tutustutaan tanssiharrastukseen leikillisten tanssituntien kautta. Tanssista ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Terpsikerhon -sivuilta.

Tykkimäki-Pesiskoulu kesäkuussa!

Suosittu ja perinteinen Tykkimäki-Pesiskoulu pyörähtää tänä vuonna käyntiin kesäkuun alussa.

Tykkimäki-Pesiskoulun yhteydessä jatkuu myös Pesisliikkari 2014–2016-syntyneille lapsille. Pesisliikkariin mahtuu mukaan 12 lasta, Pesiskoulun lasten määrää ei ole rajoitettu.

Tykkimäki-Pesiskoulussa ja Pesisliikkarissa opetellaan pesiksen alkeita ja pelataan.

Tykkimäki-Pesiskoulu ja Pesisliikkari soveltuu tytöille ja pojille, omat varusteet eivät ole välttämättömiä. Juomapullo mukaan ja säänmukaiset varusteet päälle lapsille.

Ilmoittautuminen sekä tarkemmat ajankohdat

Kouvolan Uimareiden kesäuimakoulut!

Ilmoittautuminen kesäuimakouluihin on nyt auki.

Uimakouluihin voit ilmoittautua täältä.