Kesäliikuntaa lapsille

Kouvolassa järjestetään lapsille paljon liikunnallista tekemistä kesäloman aikana. Katso sivustolta avoimet ja maksuttomat tapahtumat ja tule mukaan liikkumaan!

Päivitämme sivulle myös seurojen ja muiden toimijoiden tapahtumia, jotka voivat olla maksullisia.Kääkin luontokierros 5.-20.6.2019
Kuusankoski Kettumäki, Valkeala Harjun maasto, Kouvolan keskusta Urheilupuisto, Inkeroinen Yhteiskoulun lähimaasto, Elimäki Yhtenäiskoulun lähimaasto, Koria Kallioniemi, Jaala Hokkarinharju  
Reitti on kaikissa paikoissa merkitty värikkäällä nauhalla. Mukaan tarvitset kynän ja vastauslomak­keen, josta löytyvät myös paikkakohtaiset reittien lähtöpaikat. Vastauslomakkeen voit tulostaa liikkuvakouvola.fi/kaakinluontokierros tai voit hakea sen paikallisesta kirjastosta aukioloaikoina 31.5.2019 alkaen. Osallistujien kesken arvotaan kolme lippua Tykkimäen huvipuistoon.

Tempputiistai ti 11.6. klo 10-13
Lyseon liikuntahalli (Palomäenkatu 31)
Avoin ja maksuton sisäliikuntatapahtuma alakouluikäisille. Alle 5-v. vanhemman kanssa. Tempputiistai tarjoaa hauskaa temppuiluaiheista liikuntaa lapsille. Tapahtumaan voit tulla oman aikataulusi mukaan. Nappaathan kaveritkin mukaan!

Seikkailupäivä to 13.6. klo 10-13
Urheilupuisto (puisto Lumon Areenan vieressä)
Avoin ja maksuton ulkoliikuntatapahtuma alakouluikäisille. Alle 5-v-. vanhemman kanssa. Toiminta-aikana voit osallistua ulkoaktiviteetteihin oman aikataulusi mukaan.

Perheliikuntaa Keskuspuistossa kesä-elokuussa
Kouvolan liikunta -ja voimisteluseura Tempo järjestää kesällä lapsiperheille suunnattuja, ohjattuja perheliikuntatuokioita Kouvolan Keskuspuistossa.

Maksuttomat perheliikuntatuokiot 3.6.-2.8.2019 aamupäivisin klo 10 ja 11 maanantaista perjantaihin. Tuokion kesto 20-30 min / tuokio. Yhteistyössä mukana Kouvolan kaupunki.

Kymenlaakson Liikunnan kesäliikunnat

SporttiAction- liikuntaleiri
Kesäkuussa 3.6. - 7.6.2019
Kesäloma starttaa mukavasti SporttiACTION- leirillä Kouvolassa. Alakouluikäisille suunnattu monipuolinen matalankynnyksen leiri on täynnä iloa, onnistumisia, yhdessä tekemistä ja tietysti liikettä. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen