LIIKKUVAKOUVOLA

Liikkuvakouvola -sivusto kokoaa yhteen Kouvolan alueen liikuntatoimijat ja liikkujat. Tältä sivustolta löydät helposti ajankohtaisimmat liikuntatapahtumat, liikuntakokeilut sekä liikkumisvinkit. Pystyt myös itse ilmoittamaan palveluun liikuntatapahtumia sekä voit innostaa muita jakamalla omia liikuntaideoita.

Tutustu sivuihin ja löydä itsellesi vaikkapa uusi harrastus!

Kuka voi rekisteröityä palveluun?
- Likkuvakouvola -sivustolle voi kuka tai mikä tahansa liikuntaa järjestävä taho, esimerkiksi yksityinen henkilö, liikuntaseura, järjestö tai paikallinen liikuntayritys rekisteröityä mukaan toimijaksi.

Mitä rekisteröitynyt toimija voi julkaista?
- Toimija voi esitellä sivustolla lyhyesti oman liikuntatoimintansa. Liittämällä omaan esittelyyn linkin esim. seuran nettisivuille ja facebooksivuille, pääsee kuntalainen suoraan seuran sivujen kautta tutustumaan ajankohtaiseen toimintaan ja löytää sieltä aina ajankohtaiset yhteystiedot.
- Toimija voi syöttää myös verkkopalvelun tapahtumakalenteriin omia liikuntatapahtumia ja kampanjoita. Ne poistuvat sivuilta automaattisesti, kun tapahtuma on ohitse.
- Toimija voi syöttää verkkopalveluun ideoita liikkeen lisäämiseksi. Näin toimijan on mahdollista saada myös tätä kautta näkyvyyttä!
Oman toiminnan markkinointi tämän verkkopalvelun kautta on toimijalle täysin maksutonta.

Lisätietoja: heidi.haapiainen(at)kouvola.fi